HTML

szikra

"Csak egyetlen örömforrásban reménykedhetünk: az emberi kapcsolatokban." Antoine de Saint-Exupéry

Friss topikok

Linkblog

2008.12.09. 18:55 Chille

első

hmmm.

kedves naplóm és kedves ellenségem.

furcsa kicsit a dolog. sajnálom, aki halálosan unja a gyári sablonokat. épp nincsen 197x213 pixeles megfelelő képem. nincs képem hozzá.

arra gondoltam, hogy a Vonnegut kitűnő blogger lenne, ha még lenne. (RIP) nem tudom, ő hogy kezdte, de remélem én így.

most olvastam a Börleszk-et, kitűnő. a könyvben ő a testvérének ír. én vajon kinek írjak? mindenkinek aki szereti.

"he-he."

ott írja, hogy mesterséges nagycsaládokat hoz létre a jövőben a teljesen megnyomorodott Amerika akkori elnöke. az egyik legnagyobb gondolat, hogy a családok nem tekinthetik másként a háborút, mint katasztrófa, azonban a nemzetek nem tekinthetik másnak, mint dicsőség.

több családot a világra!

apropó család. van itt valaki valaki, aki vállalja a nevét? fontos az? persze a családnév fontos, de hogy a blogolásnál az-e? baze!

a tematikus blogokon kívül mennyire számít az ismerettség? ha lenne kedvem, átnézhetném a többi blogot. na nem mind, de beléjük kéne nézzek. de egyrészt félek, hogy a sok hülyeség elkedvetlenít, másrészt, hogy a sok okosság szintén. ennyit a bárdolatlan naív művészetről.

nem használok nagybetűket és sajnos nem írok helyesen. nagy áldás nekem a helyesírás ellenőrző. már a gimiben is a folyosón ültem és a Helyesírási szótárt kellet magolnom. esélytelen volt, magolni sem tudok.

sajnálom, ezúton is.

ellenben van rá ideológiám. sok mindenre van, ha nincs, gyártok! szóval úgy  érzem, hogy nyelvünk eszköz, amit céljaink -jelen esetben a minél kifejezőbb információátadás- érdekében használunk. szóval itt és most én annyit használok belőle, amennyit fontosnak érzek. nem vagyok a dogmatizmus híve. érdekes, hogy amúgy alapvetően szabálykövető vagyok. gondolom azokkal a szabályokkal, amelyeket be tudok tartani.

 

 

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szikra.blog.hu/api/trackback/id/tr18813560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phunkypete 2008.12.10. 18:51:03

kezdetnek jó.
én is debütálok, igaz kommentelőként...
hajrá faszi.

Chille 2008.12.10. 20:14:32

úúú, kössz.
a 2. legjobb emberem azt mondta, hogy nem tudta, én vagyok-e, de elolvasva biztos volt benne!
zsír.

ányesz 2008.12.15. 16:13:47

nnnah. hát megéztem. pont olyan mint élőben ;) de jó, mert így én választhatok hogy mikor vagyok kíváncsi rád :) muhahahhhaha
süti beállítások módosítása