HTML

szikra

"Csak egyetlen örömforrásban reménykedhetünk: az emberi kapcsolatokban." Antoine de Saint-Exupéry

Friss topikok

Linkblog

2008.12.15. 21:18 Chille

fászt forwárd

ezt egy barátomtól loptam, és ő is valahonnan:

"Ha Koffein és cigaretta nélkül el tudod kezdeni a napot, mindig kedves vagy, bármelyik tagod fájjon is, mindennap képes vagy ugyanezt megtenni, megérted, hogy szeretteid épp most nem tudnak időt szakítani rád, egy gazdag barátot nem szeretsz jobban egy szegénynél, hazugságok nélkül szembe tudsz nézni a világgal, a feszültséget képes vagy legyőzni orvosi segítség nélkül, el tudsz lazítani pia vagy fű nélkül, őszintén elmondhatod magadról, hogy nincs benned előítélet, fajta, nem, bőrszín, nemzetiség, politikai hovatartozás iránt, akkor MAJDNEM elérted a fejlődésnek azt a szintjét, ahol a kutyád áll." /Temesi Ferenc/
 
semmi extra, kicsivel lép túl a kör-emailok szintét, de tetszik a csavar a végén. fricska a magasan, sőt  2 láb magasan hordott sapiens orrunkra.
 
no, eddig nem lenne érdekes a dolog, de elküldtem (jó unatkozó irodistaként) pár barátomnak és a reakciók megdöbbentettek.
 
páran önmagában felháborodtak azon, hogy egy állathoz, főként egy kutyához hasonlítsa őket bárki! még így erős átvitt értelemben is. hinnéd? mikor alapból mindenki bogaram-mackókám-cicámozik, ha kedveset szeretne mondani.
 
páran úgy érezték, hogy valamilyen gyengeségükben, a dohányzással vagy a többé-kevésbé rejtett alkoholizmusukkal csúfolom őket. pedig eszemben sem volt.
 
tanulság, hogy ne becsüljem le az alacsony önbizalom és önámítás erejét.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szikra.blog.hu/api/trackback/id/tr89824995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesematka 2009.01.08. 13:28:02

ez jó!!!(khmmm)
meg az összes többi is,
gratula itt is!:-)

egy barát ;-)
süti beállítások módosítása