HTML

szikra

"Csak egyetlen örömforrásban reménykedhetünk: az emberi kapcsolatokban." Antoine de Saint-Exupéry

Friss topikok

Linkblog

2009.01.08. 22:54 Chille

boldog szülinapot...

...nekem!

mint Old Dirty (RIP) mondta: "respect to MEEE!". és persze "Shimmy Shimmy Ya!!"

 

a két legjobb emberemmel iszogattunk, marha rég barátok vagyunk (nagyon elmennek az évek). ők mondták, hogy a blogomból kellet megtudniuk, hogy mennyi hülyeség jár a fejemben! hm. pedig ha valaki, hát ők ismernek. többet beszélek velük, mint a szüleimmel...

olvastam egy cikket, hogy egy párkapcsolatban kb. 1.5 év együttélés szükséges, hogy igazán megismerhetsd a párodat. apám, kinek van ennyi ideje... (mondom én, aki 3-4 éveket szán arra, hogy megismerjen valakit annyira, hogy jól bebukja...)

én a 100 év magány címét mindig úgy értettem, hogy igaziból egész életedben egyedül vagy a fejedben. egészen igazán soha senki nem fog meg/kiismerni. még te sem. (aztán elolvastam, elég nagy cslódás volt ÉS nem is erre utal a cím...)

meg hogy egy kicsit negatív a blogom. van ez így. de hát ha arról írnék amit szeretek, kitehetné a blog.hu a (29)-es karikát...

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szikra.blog.hu/api/trackback/id/tr56866472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesematka 2009.01.09. 08:24:33

:-)
Boldog Szülinapot!!!
(itt is)
Szerintem nem vagy negatív csak reálisan látod a dolgokat és sajnos ebből sok jó nem szokott kisülni...

Chille 2009.01.09. 09:51:55

köszönöm :) itt is!

igen, ez külön post-ot megérne, de mindig furcsállom, hogy a környezetemben sokan negatívnak gondolnak, én meg kifejezetten hurrá-optimistának tartom magam. csak épp realistának. nem szeretem a szemellenzőt, meg a szelektív memóriát. valahogy tudom, hogy ha a jóra törekszem, az önmagában jutalom, de nem hiszem, hogy könnyű lesz. nekem ne mondják a halálos ágyon, hogy meg fogsz gyógyulni :) mondják, hogy szerettek velem lenni, már ha tényleg.
süti beállítások módosítása