HTML

szikra

"Csak egyetlen örömforrásban reménykedhetünk: az emberi kapcsolatokban." Antoine de Saint-Exupéry

Friss topikok

Linkblog

2009.02.11. 22:04 Chille

ganxsta

 

nem elég nekünk a válság, kell még ide a fajgyűlölet. láttunk már ilyet (pl. 70 éve). van kire fogni. megoldani persze büdös, meg nehéz, meg hosszú... köpködni, az igen. amíg lesz férfi talpon, addig menjen a vendetta, mint szicíliában!

utálom a fajgyűlöletet, úgy a kissebbségben, mint a többségben. (az én besorolásom időnként változik). olvastátok Tóta W.-t? tetszett.

néztem egy videót, hogy a kisebbségek milyen ütemben nőnek, mi meg mennyire nem... aha, értem, de ez kinek a hibája? úgy értem, hogy adott rétegek nem szaporodnak, az kinek a hibája? azoké, akik igen? hát nem, kérem itt nem "helyfoglalásról" van szó, itt "helyátadásról" van szó. meg kell mondjam, hogy ez a gyermektelenség a mi hibánk, és talán sokszor pont önzőségből fakad. még dolgozom, még világotlátok, mégtanulok, mégmégmég-énénén. a pandák lusták és szinte alig szaporodnak (szerencséjük, hogy olyan cukiiik!). na ez az ő hibájuk, vagy az örvös medvééké, akik megtanulnak a városokban élni? 

meg hogy nem tartják be a szabályokat, nem normakövetőek. nade kérem, ez egy olyan országban, ahol aki betartja, hátrányba kerül, aki meg nem, azt sosem kapják el. max azt mondja, hogy a hasonmása vezetett...

az építőiparban, főleg egy szint alatt szinte csak feketemunkások vannak. mindenki tudja, az egész társadalom asszisztál hozzá. és nem lehet másképp, mert az komoly versenyhátrány.

értem én, hogy a fejétől büdösödik, meg más sem csinálja, stb. de logikusan, egymás között: ha ezt a helyzetet veszed alapnak, nincs igaza, aki végletekig kihasználja?

nekem senki ne mondjon olyat, hogy ez így szar, ha nem hajlandó legalább elgondolkodni azon, hogy mit kéne tenni. csak jelzem, hogy köpködés, a kiabálás, az öljünklemindenkit nálam nem számít gondolkodásnak.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szikra.blog.hu/api/trackback/id/tr99937899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ányesz 2009.02.18. 16:22:39

mivammmáááááááá?
egy hete semmi?
süti beállítások módosítása