HTML

szikra

"Csak egyetlen örömforrásban reménykedhetünk: az emberi kapcsolatokban." Antoine de Saint-Exupéry

Friss topikok

Linkblog

2009.05.17. 14:32 Chille

hiányolom a kedves embereket

néztem a Gasztropuccsot, Kozival és Dömével, ez szokott lenni a 7végi program ebéd utáni heverészés közben. zseniálisak, mindig felvidítanak, persze a receptekből nem marad meg semmi. gyakorlatilag Döme viszi a hátán a műsort, a szövegével meg a humorával, de a legjobban az tetszik nekem, hogy milyen kedves a kiscsajjal. apám, hiányoznak a kedves emberek. a trendiket unom.  azt nyilatkozta, hogy budhista fősulira járt, még ha nem is igaz, el tudnám képzelni.

a legjobb buli mindig a konyhában van!

tegnap voltam exit fesztiválon, na az nem a konyhában volt. konkrétan jó szar volt. nem tudom miről akart szólni, de a zenei hangosítás katasztrófa volt, nem szólt sehogy, a zenekaroknak 30-40 perc volt kiporciózva, köztük 1-1 óra semmi... nem tudom, idehaza mikor tanulunk már meg végre rep-et hangosítani, mert negyon kéne már! én hibám minek járok ilyen helyekre. de az láttam, kiknek szólt. telistele volt a tér bringás-raszta-trendi-10 pierszinges-öko emberekkel 12 és 35 év között. nekem ez egy kicsit tömény volt. hiányoznak azok az emberek, akik nem akarnak feltűnni. meg azok a szigetek, amikor egy fekete póló farmerral extrának számított.

mindegy, ott volt a legjobb haversrácom és ettől általában irracionálisan jó kedvem van. gondolom azért vannak a haversrácok.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szikra.blog.hu/api/trackback/id/tr401126669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phunkypete 2009.05.17. 20:25:41

ez szép volt tőled. cenkjú.
jöv7 etyek. arról mit postolsz majd...
ha a tavalyiból indulunk ki, pfhú, apám.
de olyan sose lesz többet...

Chille 2009.05.17. 20:30:48

olyan apám, sose...

aludtunk a fűben, sütött a nap a hasunkra, amit előzőleg a legjobb borokkal és pálinkákkal telítettünk...

de azért jónak ígérkezik, majd megírom! : )
süti beállítások módosítása