HTML

szikra

"Csak egyetlen örömforrásban reménykedhetünk: az emberi kapcsolatokban." Antoine de Saint-Exupéry

Friss topikok

Linkblog

2009.05.29. 22:01 Chille

hú, mennyit törtük ezen a fejünket kölyökként!

te tudtad, hogy mitől csíkos? azért, ilyen menő fogkrémünk nem nagyon volt. de volt sós, meg narancs ízű.

nem szerettünk fogat mosni, az elején anyukám végig ellenőrzött minket öcsémmel. aztán gondolom megunta, érthetően, csak megnézte, hogy vizes-e a fogkefe. persze levágtuk, azután csak vizeztük a kefét. akkor rá kellett leheljünk. mi persze inkább öblögettünk a szánkban fogkrémet, de az már olyan macerás volt, hogy végül feladtuk és mostunk rendesen. már úgy megszoktam, hogy nem szeretek anélkül lefeküdni. a zuhany kevésbé hiányzik.

amúgy, a fogmosásnál maga a mosás nagyságrendekkel hasznosabb, mint a fogkrém! túl sokat ne dobj ki érte... igaziból őrölt homok van benne, ami segíti a tisztítást. a fluorid tényleg beépülhet a fogzománcba, a kimart részekre, de nagyon lassan, a fogmosás alatt alig van rá esélyed.

olvastam, hogy ha új barátnőd van, a csókolózásokkal kicserélődik a szájflórátok és az erősebb flóra fog megtelepedni mindkettőtök szájában! egy idő után mindenkinek egyforma lesz a szájflórája. szuper.

pont, mint a barna hajszín. a keveredéskor a barna (szem, bőr, haj) nagyon domináns, ált. az öröklődik, így egy idő után a többi változat eltűnhet. a vörös különösen gyorsan, olvastam, hogy 100 éven belül. sajnálnám. jó bőrük van nagyon.

rá kellett jönnöm, hogy én szarumán vagyok. szeretem a szaru-t. a haj, a köröm, a bőr nekem nagyon fontos egy nőnél.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szikra.blog.hu/api/trackback/id/tr501152318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legkisebbmindközül 2009.06.01. 01:06:57

ha nem öblítesz fogmosás után, nagyobb eséllyel épül be a fluorid. amúgy nem mindegy mivel mosol fogat. persze mindegyik fluoridos, de van pl sós, ami jó az ínyednek.
süti beállítások módosítása