HTML

szikra

"Csak egyetlen örömforrásban reménykedhetünk: az emberi kapcsolatokban." Antoine de Saint-Exupéry

Friss topikok

Linkblog

2022.08.31. 16:37 Chille

Bufelejtö

Negyven alatt bármennyi alkohol káros (link)

 

sosem gondoltam volna gyerekkoromban, hogy ennyi alkoholista lesz/van, a környezetemben, munkatarsaim között, a müvelt "felsöbb osztalyokban", mindenhol.

es igenis, napi egy sör, 2 pohar bor, bizony alkoholizmus, az alkohol idegmereg, erös oxidans, mindent eleget. nesze neked antioxidans C-vitamin.

nincs ember, aki elöször megkostolja a rövideket, es azt mondja, hogy ilyen finomat bizony soha nem ittam! a rothadt szölö penesz mellekizzel. gyömölcsös, persze, emlekzetet ra, nana, abbol rothasztottuk. ra kell szoktasd magad, majd kierzed a kevesbe rettenetes "minöseget" a nagyon rettenetestöl. peer pressure.

nem akarok kepmutato lenni, en is "vittem tulzasba az alkoholfogyasztast" de szar volt. az elejen nem, egy nem, de aztan igen, meg meg aztan meg nagyon. meg egyaltalan. miert menö ez? miert nem mondjak meg neked gyerekkorodban, hogy bazz, oraisi energiat ölsz bele, hogy fejleszd az agyadat, a legfontosabb eszközödet, fegyvered, erteked, közben meg ölöd bele az alkoholba magad. 

hogy van az, hogy a borszölöt termöterülete MO-on 62,000 hektar? 620,000,000 m2? (buza: 1,000,000 hektar). csak, hogy bort termelhess? ami nem taplalek, nem ertekes, csak kultura.

ebben a muszlimokkal vagyok. inkabb ne lenne kicsi sem, mint ez az önpusztitasdi.

cbe37f7f-fdd0-4c64-9aba-bb85be2f823b_w1300_r0.jpg

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szikra.blog.hu/api/trackback/id/tr4517920723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása